Khepri

Khepri


Utvärdering av Grisio VIP Club Leander Games
Speltyp Videospelautomat
Bildförhållande 16:9 (bredbild)
Rulltyp Snurrande rullar
Rullar 5 hjul, 243 betlinjer
Återbetalning till spelare 94,95 %
Minsta insats 0,30 €
Högsta insats 150 €
Spelfunktioner Free spins, Wild-ersättningar, Scatter-symboler, Wild-multiplikationer

Forntida Egypten fascinerar människor sedan gamla tider. Och om man ser på de många spelautomater med temat Egypten, fascinerar den spelare också. Det är så att många leverantörer har utvecklat spel från denna tid. Leander följde denna trend och dök ner i de forntida tiderna med sin senaste spelautomat. Khepri – The Eternal God.

Ärligt talat, förvänta dig inte mycket från detta spel, främst vad det gäller grafiken. Grafiken är enkel, men inte riktigt dålig. Om du inte gillar Egypten, pyramiderna och hieroglyf, kommer detta spel inte riktigt intressera dig.

Som tur är är spelet själv betydligt bättre. Khepri är en spelatuoamat med 5 hjul och 243 möjliga vinnande kombinationer. Det bidrar till att gå i segerns väg och de speciella funktionerna gör också sin del.

Spelets huvuddrag är den "Vandrande Wild-symbolen". Den presenteras i spelet av den heliga egyptiska skarabén, Scarabeus. Denna funktion aktiverar efter varje stopp att Scarabeus dyker upp på skärmen. I nästa runda flyttas Wild-symbolen slumpvist till en annan position och ger dig en extra snurr. Du kan snurra gratis, tills Scarabeus försvinner igen.

Vad som är bra är att om Scarabeus visas två eller fler gånger på samma position, multipliceras dina vinster. Denna multiplikator påverkar alla vinster i rundan.

Det är inte mycket, men det är en funktion som man inte ser så ofta, så denna spelautomat kommer säkert att underhålla dig ett tag. Men vi rekommenderar att stänga av musiken, eftersom spelets musik är otroligt monoton, och efter ett tag kan den verkligen gå på nerverna.

På det hela taget kan man säga att Khepri är en genomsnittlig spelautomat. Men den är enkel att spela och du kommer inte behöva lära dig många funktioner.

Andra spelautomater från Leander Games

Prova på nya spel och populära online spelautomater gratis
Ariana Video slot Microgaming Spela
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Spela
Dracula Video slot Net Entertainment Spela
Game of Thrones Video slot Microgaming Spela
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Spela
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Spela
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Spela
Crazy fruits Spelautomat Kajot Spela
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Spela
Gonzo’s Quest Video slot Net Entertainment Spela
Kong Video slot Playtech Spela
Mega Fortune Dreams Video slot Net Entertainment Spela
Mega Moolah Video slot Microgaming Spela
Sizzling hot deluxe Spelautomat Novomatic Spela

Den här webbplats använder cookies som hjälper oss att förbättra kvaliteten på innehållet som visas. Cookies kan blockeras i din webbläsares inställningar. Sidan är endast avsedd för personer som är 18 år eller äldre.

Jag håller med