Ariana

Ariana


Utvärdering av Grisio VIP Club Microgaming
Speltyp Videospelautomat
Bildförhållande 16:9 (bredbild)
Rulltyp Snurrande rullar
Rullar 5 rullar, 3 rader, 25 insatslinjer (fast)
Återbetalning till spelare 95-96 %
Minsta insats 0,25 €
Högsta insats 125 €
Spelfunktioner Gratissnurr, Wild-substitutioner, Stacked Wilds, växande symboler

Havets okända botten, skatter, sjöjungfrur och en vacker prinsessa. Detta är en kort beskrivning av Ariana – det nya spelet till dig från Microgaming. Havet innehåller olika dolda mysterier men framför allt har det också mycket generösa priser.

Ariana är en videospelautomat med 5 rullar, 3 rader och 25 insatslinjer, och berättar historien om Ariana – sjöjungfruprinsessan. Men om du förväntar dig välgjorda effekter, vacker grafik och på det hela taget en visuell fest för dina ögon, kan du bli besviken. Det här spelet förlitar sig mera på andra tillgångar än den audiovisuella aspekten. Grafiken är inte alls dålig, men sticker inte ut.

Spelet försöker dra dig till sig på ett annat sätt. Till exempel med specialfunktioner. Tillåt oss att presentera de två vi tror att du kommer att njuta mest av. Den första funktionen är ”växande symboler”, som sker när du snurrar 3 identiska symboler på den första rullen. Om andra rullar också innehåller dessa symboler och de finns på insatslinjen, fylls de automatiskt i alla fält. Och det betyder naturligtvis stora vinster.

Den andra intressanta funktionen är gratissnurr. Stjärnsymbolen är direkt kopplad till gratissnurr. Om du snurrar 3 stjärnsymboler i något fält av de fem rullarna, vinner du omedelbart 15 gratissnurr. Snurr ackumulerar naturligtvis om du lyckas snurra 3 stjärnsymboler igen under dina gratissnurr. Spelet innehåller också de populära Wild-symbolerna som åtminstone ger mindre vinster när de matchas med en bra kombination.

Den lägsta insatsen spelautomaten tillåter är 0,25 € och det högsta beloppet du kan vinna är 30 000 €. Om du tycker om spelautomater med vattenteman, är den här spelautomaten något för dig.

Spela på spelautomaten Ariana för riktiga pengar på casinot Unibet.
Spela och vinn

Andra spelautomater från Microgaming

Prova på nya spel och populära online spelautomater gratis
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Spela
Dracula Video slot Net Entertainment Spela
Khepri Video slot Leander Games Spela
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Spela
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Spela
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Spela
Crazy fruits Spelautomat Kajot Spela
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Spela
Gonzo’s Quest Video slot Net Entertainment Spela
Kong Video slot Playtech Spela
Mega Fortune Dreams Video slot Net Entertainment Spela
Sizzling hot deluxe Spelautomat Novomatic Spela

Den här webbplats använder cookies som hjälper oss att förbättra kvaliteten på innehållet som visas. Cookies kan blockeras i din webbläsares inställningar. Sidan är endast avsedd för personer som är 18 år eller äldre.

Jag håller med